Senatorul Victor Mocanu s-a autosuspendat din funcţia de vicepreşedinte PSD Buzău

| 23 mar, 16:27

Senatorul Victor Mocanu a decis sa se autosuspende din functia detinuta in PSD pana la solutionarea problemelor pe care le are in justitie, ramanand simplu membru de partid. El a declarat că "e un gest minim de bun simţ pe care ar trebui să-l facă şi ceilalţi social-democraţi cu funcţii care au probleme cu legea".

"M-am suspendat din funcţia de vicepreşedinte al organizaţiei judeţene a partidului până la soluţionarea dosarului pe care-l am în justiţie, dar în continuare voi acţiona în baza principiilor social-democratice, atât în Senat, cât şi în viaţa publică. M-am suspendat din funcţia de vicepreşedinte, dar rămân simplu membru de partid", a afirmat Victor Mocanu.

El a adăugat că toţi social-democraţii care au probleme cu legea ar trebui să facă un pas înapoi, pentru a nu afecta imaginea partidului.

"E un gest minim de bun simţ pe care ar trebui să-l facă şi ceilalţi social-democraţi cu funcţii care au probleme cu legea, asta dacă vor binele partidului", a spus Mocanu.

Senatorul PSD Victor Mocanu a fost trimis în judecată de DNA în decembrie 2013, fiind acuzat de abuz în serviciu contra intereselor publice, după ce ar fi încheiat ilegal 8 contracte de furnizare de echipamente medicale la Maternitatea Buzău, care, la un an şi jumătate de la inaugurare, era încă nefuncţională.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ