SUNĂ GONGUL TRĂDĂRII! Mulţi parlamentari UNPR lovesc cu pumnul în masă: vor susţinea moţiune contra Guvernului

| 19 mar, 12:58

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu a declarat joi că liberalii au avut discuţii cu parlamentari de la UNPR, iar unii dintre aceştia au spus că vor susţine o eventuală moţiune de cenzură a opoziţiei, transmite Agerpres.

 

"Am avut discuţii cu parlamentari UNPR şi unii dintre ei au spus că vor susţine o eventuală moţiune de cenzură. Este impropriu să vă dau numele acum, ar fi nepotrivit faţă de ei să vă dau numele, din moment ce domnul Oprea i-a băgat în şedinţă şi le-a cerut declaraţii publice că nu vor colabora cu duşmanul din opoziţie", a afirmat Gorghiu, într-o conferinţă de presă.

Ea a precizat că, în cadrul discuţiilor pe care le-a avut cu cei de la UNPR şi cu alţi colegi de la PSD, nu le-a cerut acestora să vină în PNL, ci să sprijine o altă majoritate parlamentară decât cea actuală.

Anunțul oficial al UNPR pentru PNL: Negocierile se fac doar cu Gabriel Oprea

"Domnul Predoiu şi domnul Atanasiu vor avea alte discuţii astăzi - mâine în sensul susţinerii unui program de guvernare şi a îndepărtării Guvernului Ponta. Încercăm să obţinem o majoritate parlamentară, nu mizăm pe negocieri de portofolii sau altceva când încercăm să îi convingem pe parlamentari asupra programului nostru de guvernare", a spus liderul liberal.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ