CRISTIAN PREDA, critică dură la adresa lui IOHANNIS. Cum comentează ieșirea președintelui de la Bruxelles

| 20 mar, 20:01

Europarlamentarul Cristian Preda lansează o critică dură la adresa președintelui Klaus Iohannis, prin intermediul unui mesaj postat pe pagina personală de Facebook, căruia îi reproșează faptul că a refuzat să răspundă la întrebările jurnaliştilor după şedinţa Consiliului European de la Bruxelles.

În același timp, Cristian Preda s-a arătat contrariat de prezenţa soției șefului de stat la Bruxelles.

„Tot atitudine de lumea a treia e și disprețul arătat de Klaus Iohannis pentru întrebările jurnaliștilor care l-au însoțit la Bruxelles. De ce i-a mai luat cu el dacă nu voia să fie întrebat nimic? Cred, pe de altă parte, că ar trebui să aflăm dacă soția șefului statului a fost inclusă în delegația oficială. Ar fi o premieră și, din câte știu, nu există vreo reglementare legală care să îngăduie așa ceva. Ce e sigur e că la Consiliul European nimeni nu e invitat cu soția/soțul…”, a scris Cristian Preda pe pagina de Facebook.

Citeşte şi: IOHANNIS, urmărit de ghinion. Două INCIDENTE de la Bruxelles care l-au enervat pe Președinte

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ