Klaus Iohannis, torpilat de Liviu Dragnea: “Am dat această informaţie ca să fie publică. Acum se ştie”

| 20 mar, 12:14

Ministrul Dezvoltarii, Liviu Dragnea, a declarat, vineri, la atelierele PSD, ca desi Presedintele Klaus Iohannis i-a comunicat ca este de acord cu descentralizarea si desi au lucrat impreuna la proiect cand Iohannis era in PNL, de trei saptamani nu a oferit niciun raspuns la proiectul trimis de minister la Cotroceni, potrivit stiripesurse.ro.

"L-am intrebat pe Klaus Iohannis, la singura intalnire de la Cotroceni dupa ce a fost ales presedinte, daca mai sustine in continuare ideea de descentralizare in Romania. Intamplator, in 2013-2014 am lucrat impreuna in cadrul USL la acest proiect. Mi-a raspuns ca 'Da'. Acum trei saptamani am trimis strategia la Cotroceni, nu am primit niciun raspuns pana acum. Asta nu inseamna ca nu mergem mai departe, dar am vrut sa dau aceasta informatie public, ca sa se stie", a declarat Liviu Dragnea.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ