Ciolacu, despre intenția lui Dragnea de a-și face partid: ”E prea mult!”

| 16 sep, 21:03

Este "prea mult", spune liderul PSD, Marcel Ciolacu, despre intenția lui Liviu Dragnea de a-și face partid. El a susținut că Dragnea a primit "totul" de la PSD şi nu a căutat calea dialogului, comentând ironic: "Și Mircea Geoană şi-a făcut partid, şi Victor Ponta. Acum, dacă doi n-au reuşit, să încerce şi al treilea, nu? Poate reuşeşte".

 

Ciolacu a spus, joi, la Radio Guerrilla, că are discuţii cu toţi foştii preşedinţi ai partidului, mai puţin cu Liviu Dragnea, cu care nu a avut "această plăcere": "Nici cât timp a fost închis, nici... Cred că cel mai potrivit este Codrin (Ştefănescu - n.r.) să spună dacă îşi fac sau nu partid. (...) Deci ar fi al treilea preşedinte, nu? Că şi Mircea Geoană şi-a făcut partid şi Victor Ponta. Acum, dacă doi n-au reuşit, să încerce şi al treilea, nu? Poate reuşeşte".
Liderul PSD l-a acuzat pe predecesorul său că nu a căutat calea dialogului, "din cauza anumitor frustrări sau anumitor rateuri".
"Vom fi judecaţi atât pentru rezultate, cât şi pentru ce am reuşit să întoarcem PSD-ului, care mie unul mi-a conferit foarte multe lucruri, inclusiv un statut social.
Dar să încerci, din cauza anumitor frustrări sau anumitor rateuri ale tale - fiindcă Liviu Dragnea, de exemplu, a fost un preşedinte - în ceea ce priveşte organizarea partidului, (...) în loc să cauţi calea dialogului, să vii să anunţi că îţi creezi un partid, mi se pare prea mult.
Eu nu am să fac sub nicio formă acest lucru, indiferent ce se va întâmpla", a susţinut liderul PSD, conform Agerpres.
Fostul lider al PSD Liviu Dragnea, condamnat la 3 ani și jumătate de închisoare în 27 mai 2019, a fost eliberat condiționat în 15 iulie.
La ieșirea din Penitenciarul Rahova, Dragnea a lansat atacuri la adresa actualei puteri, dar și a PSD, un "partid praf": "Din păcate, nu există opoziție, PSD a devenit un partid de operetă, condus de oameni lași". El nu a exclus atunci revenirea în politică: "În politică voi intra dacă găsesc răspunsul la două întrebări: dacă mai am cu cine și pentru cine”.
La ședința din 30 august a Consiliului Politic Național, social-democrații au discutat, în spatele ușilor închise, despre un posibil partid pe care ar urma să și-l facă Liviu Dragnea. Surse social- democrate declarau pentru HotNews.ro că Marcel Ciolacu i-ar fi informat pe liderii PSD că Liviu Dragnea ar intenționa să-și facă un partid împreună cu Teodor Meleșcanu, iar formațiune s-ar numi „Alianța pentru România”.
De altfel, președintele PSD a recunoscut apoi într-o conferinăa de presă că a discutat cu colegii despre faptul că Liviu Dragnea: "A fost o discuţie între colegi că ar exista această posibilitate".

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ