Cioloș: Am discutat cu vicepremierii despre legea salarizării, organizarea alegerilor și strategia anti-sărăcie

| 09 feb, 11:05

Prim-ministrul Dacian Cioloș a discutat marți cu vicepremierii Vasile Dîncu și Costin Borc despre legea salarizării, organizarea alegerilor și strategia anti-sărăcie, potrivit Agerpres.

"M-am întâlnit de dimineață cu vicepremierii Vasile Dîncu și Costin Borc. Am discutat temele care ne preocupă pe termen lung și unde avem de luat decizii strategice: legea salarizării, organizarea alegerilor și strategia anti-sărăcie pe care ne pregătim să o lansăm zilele imediat următoare", a scris Cioloș, marți, pe Facebook.

Guvernul a decis, în ianuarie, să formeze un grup de lucru interministerial care să elaboreze noua lege a salarizării publice. Ministrul Muncii, Ana Costea, anunța că termenul de lucru al grupului pe legea salarizării este 10 februarie.

De asemenea, premierul Dacian Cioloș a afirmat, luni, la Camera Deputaților, că Executivul și-a asumat organizarea alegerilor nepărtinitor și o va face pe baza legislației adoptate de Parlament.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ