Cioloș i-a demontat Vioricăi Dăncilă complotul împotriva Rovanei Plumb

| 01 oct, 15:56

Viorica Dăncilă l-a acuzat pe Dacian Cioloș că, din poziția de lider al Renew Europe, a "pus umărul" la respingerea Rovanei Plumb. Cioloș demontează complotul pe care îl acuză premierul și spune că, în comisia juridică în care s-a luat decizia nu este niciun membru de naționalitate română. "Deci nu poate să spună, doamna Dăncilă că iar a tras sforile Opoziția".

Dacian Cioloș i-a demontat Vioricăi Dăncilă întregul scenariu al complotului Opoziției împotriva numirii Rovanei Plumb. Cioloș a declarat că Dăncilă fusese avertizată de toată lumea asupra necesității desemnării unei alte persoane pentru postul de comisar european, pentru a fi evitată o nouă rușine aruncată pe obrazul României. Dacian Cioloș a declarat că niciun român nu a votat în comisia juridică a Parlamentului European, așa că orice acuzații de complot sunt eliminate din start.

„Doamna Dăncila a fost prevenită și de mine și de alții de câteva săptămăni că există acest risc ca doamna Plumb să nu treacă, pentru că matrapazlâcurile și modul de acțiune pe care l-au învățat polițicienii în PSD nu funcționează la Bruxelles. Oricât ar încerca să o dea cu patriotism și că e împotriva României, nu, eu cred că noi am acționat în interesul României, ferind România de o astfel de reprezentare acolo în Comisia Europeană, pentru că, clar, România va avea un reprezentant în Comisia Europeană. Dar nu putem merge cu oameni care fac jocuri. De altfel, ecologiștii europeni au spus clar că doamna Plumb a mai fost în astfel de situații în care a lut bani de la unul sau de la altul și ulterior a facilitat angajarea copiilor persoanei respective în guvern, pe vremea când era la minister. Oamenii aici au aflat și nu de la noi, colegii români. Oamenii au îngrijorări aici pentru că este vorba despre instituția care conduce Executivul European. În comisia juridică în care s-a luat decizia nu este niciun membru de naționalitate română, deci nu poate să spună, doamna Dăncilă că iar a tras sforile Opoziția, dar vedeți cum e, când nu trage sforile Opoziția, sunt agenturile străine, totdeauna alții sunt de vină. În plus șeful comisiei juridice nici măcar nu a votat, tocmai pentru că este președintele comisiei și a a vrut să-și păstreze neutralitatea. Dar au votat împotriva Rovanei Plubm chiar social democrați pentru că și ei s-au săturat. Orice om normal vede lucrurile astea, numai doamna Dăncilă nu”, a declarat Dacain Cioloș.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ