Cioloş despre graţiere: Totul pentru ca o mână de indivizi să scape de lege. Simplu şi cinic

| 19 ian, 10:16

Fostul premier Dacian Cioloş susţine că demersul graţierii/amnistiei, în orice formă sau moment va fi el promovat, ''nu arată decât dispreţ faţă de cetăţeni pentru că principalul obiectiv al PSD-ALDE a fost şi rămâne acela de a se face scăpaţi de efectele legii penale''.

''Prin felul în care a fost făcut azi, demersul graţierii/amnistiei, în orice formă sau moment va fi el promovat, creează suspiciunea că obiectivul central al guvernării PSD-ALDE este altul: nu bunăstarea românilor, aşa cum au clamat înainte şi după alegeri, nu interesul public, cetăţenii sau mediul economic, nu interesul României într-un context geostrategic foarte dificil. Principalul obiectiv a fost şi rămâne acela de a se face scăpaţi de efectele legii penale'', a scris Cioloş pe Facebook.

El mai susţine că ''nimic altceva nu contează'', ''niciun sacrificiu nu e prea mare: cetăţenii care respectă legea, ţara, credibilitatea ei, statutul european al României''.

''Toate pot fi sacrificate peste noapte pentru ca o mână de indivizi să scape de lege. Simplu şi cinic. Reglementările introduse pe furiş nu arată decât dispreţ faţă de cetăţeni. Maniera duplicitară în care este folosită problema supra-aglomerării penitenciarelor, ca pretext pentru a discredita politicile anticorupţie în România, este inacceptabilă. Domnule Dragnea, domnule Grindeanu, nu duceţi România înapoi în anii '90. O Românie normală este România domniei legii, nu a bunului plac, nu a loviturilor de forţă sau aranjamentelor oculte'', conchide Dacian Cioloş.

Tag-uri: Dacian Cioloș
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ