Cioloş, despre problema traficului rutier din Bucureşti în 2019: Ne coordonăm cu primăria pentru rezolvarea problemei

| 24 oct, 12:13

Premierul Dacian Cioloş a declarat, luni, întrebat despre soluţionarea problemei traficului în Bucureşti atunci când România va prelua preşedinţia Consiliului UE, că împreună cu Primăria Bucureşti şi Ministerul Transporturilor se lucrează la rezolvarea problemei transportului şi a traficului pentru prima jumătate a anului 2019.

"Legat de traficul din Bucureşti, ne coordonăm şi cu Primăria Bucureşti pe modul în care se realizează logistic-administrativ la nivelul infrastructurii. Sunt câteva iniţiative, o parte din ele vor fi finalizate, altele vor fi în lucru în fază finală la care lucrează şi Ministerul Transporturilor, apropo de transportul de la aeroport în oraş. Bucureştiul a mai găzduit summit-uri care au presupus o amplificare a traficului pe o anumită zonă", a declarat Cioloş, scrie news.ro.

Premierul a mai spus că rămâne de stabilit, împreună cu Primăria Capitalei, câte dintre aceste evenimente vor avea loc în Bucureşti şi câte vor fi ţinute în afară Capitalei, pentru a fi promovate şi alte regiuni ale României.

În ianuarie 2019, România va prelua, pentru şase luni, preşedinţia Consiliului Uniunii Europene.

 

Tag-uri: Dacian Cioloș
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ