Cioloş, după vizita la Spitalul de Pediatrie din Piteşti: Problemele mari au trecut, ancheta continuă

| 19 feb, 19:41

Premierul Dacian Cioloş a declarat, vineri, la Spitalul de Pediatrie din Piteşti, că "problemele mari au trecut" în cazul bebeluşilor bolnavi, însă ancheta trebuie să continue, pentru a se identifica sursa epidemiei, potrivit Agerpres.

"Problemele mari au trecut. Mai sunt câţiva copii care sunt internaţi, la Bucureşti, la Marie Curie, dar înţeleg totuşi că problemele mari au trecut. Trebuie să vorbim de două lucruri pe care va trebui să le clarificăm : sursa, cauza acestei epidemii (...) Înţeleg că se lucrează, nu s-a identificat cauza. E o situaţie foarte curioasă pentru că sunt copii, pacienţi provenind din zone diferite, dar cu aceeaşi problemă. Ancheta continuă", a spus Cioloş. 

Al doilea lucru despre care şeful Guvernului a spus că trebuie lămurit este circuitul informaţiei între instituţii. 

Premierul s-a declarat "surprins" de faptul că Direcţia Sanitară Judeţeană a aflat din presă despre cazul bebeluşilor bolnavi şi i-a cerut ministrului Sănătăţii, Patriciu Achimaş, să ia măsuri pentru ca "regulile care există să fie respectate".

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ