Cioloş va candida şi la europarlamentare, şi la alegerile parlamentare din 2020

| 18 mar, 16:57

Fostul premier Dacian Cioloș, cel care deschide lista Alianței USR - PLUS pentru alegerile europarlamentare din luna mai, a declarat, duminică, la Constanța, că, indiferent ce se va întâmplă până în anul 2020, el va candida și pentru Parlamentul României, pentru că, spune el, proiectul său este în România.

Dacă va fi nevoie și atât cât va fi nevoie voi merge și în Parlamentul European și voi fi disponibil și pentru Parlamentul României. De un lucru pot să vă asigur că, indiferent ce se va întâmpla până în 2020, voi fi și candidat pentru Parlamentul României. Pentru că proiectul meu este în România, chiar dacă acum candidez pentru Parlamentul European nu o fac pentru a pleca la Bruxelles, nu am nevoie.

Am stat la Bruxelles cinci ani de zile, dacă voiam puteam să rămân acolo și aveam multe lucruri de făcut pentru Europa, inclusiv cu impact pozitiv pentru România, dar am ales să vin să mă implic aici în România. Și această candidatură, acum, la Parlamentul European, este tot pentru proiectul la care vreau să contribui în România, în mod foarte clar", a spus Cioloș, într-o conferință de presă.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ