Cîţu: Ministerul Sănătăţii are nevoie de o conducere stabilă. Aşteptăm din partea USR-PLUS o nominalizare

| 19 apr, 15:42

Premierul Florin Cîţu a afirmat că aşteaptă din partea USR-PLUS o nominalizare pentru Mininisterului Sănătăţii, deoarece instituţia are nevoie de o conducere stabilă în lupta cu pandemia, şi în contextul problemei numărului de paturi la ATI.

 

„În acest moment e foarte important şi le aduc aminte colegilor din coaliţie că e foarte important şi avem nevoie de o nominalizare pentru ministrul Sănătăţii. Este foarte important să continuăm. Ministerul Sănătăţii are nevoie de o conducere stabilă, are nevoie de un ministru interimar, de cineva care să fie în această luptă cu pandemia. Avem în continuare nevoie de a avea mai multe paturi la ATI, ştiţi foarte bine în ce situaţie suntem. Deci este nevoie de responsabilitate în actul de guvernare şi aşteptăm şi sunt sigur că vom primi în cel mai scurt timp un ministru competent care să facă faţă situaţiei”, a declarat Florin Cîţu, după şedinţa de luni a BEX al PNL, potrivit News.ro.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ