Ciutacu, replică UMILITOARE la adresa unui prim-ministru!

| 23 ian, 12:41

După mărturisiriele fostul ministru PDL al Comunicațiilor, Gabriel Sandu, în faţa procurorilor DNA, că ar fi ”donat” lunar 300.000 de euro PDL și lui Emil Boc, jurnalistul România TV, Victor Ciutacu, îi plăteşte, pe blog, o poliţă mai veche fostului șef al Guvernului: „Piticson, ia zi, cine-i derbedeul dracului?”.

„Pe întreaga perioadă a mandatului meu de ministru am finanțat PDL cu sume lunare însumând circa 300.000 de euro în total. Aceste sume le-am înmânat direct șefului meu, Emil Boc, primul ministru al României”, ar fi declarat Gabriel Sandu procurorilor.

După dezvăluirile făcute de Gabriel Sandu, Ciutacu a scris pe blogul său: „Închis în dosarul Microsoft de mai bine de două luni, Gabi Sandu a reflectat în arest, a refuzat să-și ia singur fapta, s-a spart în anchetă. A pus pe hârtie detaliat cum îi plătea, ca să fie menținut în funcția de ministru, 300.000 euro/lună lu’ cinstitu’ gospodar ardelean Emil Boc și cum au ajuns 4.000.000 euro la campania luptătorului împotriva corupției Traian Băsescu! Așa ceva în statul de drept?”.

CITEŞTE ŞI: Noi detalii EXPLOZIVE în Dosarul Microsoft! Emil Boc primea mită 300.000 de euro. Reacţia fostului premier

„Nu dau doi bani pe Gabi Sandu. Habar n-am dacă sumele din denunțul lui, plătite pentru a rămâne în funcție, sunt riguros exacte. Nici dacă există probe privind identitatea destinatarilor. Dar mecanismul accederii în funcție, cu plata în avans per loc de ministru, respectiv cel al păstrării ei, cu șpăgi făcute pentru a-ți scoate banii și a achita cotizația lunară, sunt descrise la milimetru. Tocmai de aceea, încercarea unor politicieni de toate culorile politice, combinați cu analiști care știu bine că așa e, de a-l demoniza și de a-l face mincinosul mincinoșilor, tocmai în ideea de a se inocula ideea că un rătăcit bate câmpii, este mizerabilă”, a mai precizat Ciutacu pe blogul său.

De asemenea, Ciutacu a postat și un video cu primarul Clujului, în care acesta din urmă îl caracteriza drept ”derbedeul dracului”.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
30 iul, 19:29
Linus
Cine e bamblegul asta de "analist pulitic si comentator" ? Ce scoala a facut de cuteaza sa apara pê sticla debitând aberatii cu gura ceea in care s-ar putea baliga o cireada-ntreaga de brontozauri ?
23 ian, 13:02
liviuioan
--CALIN--FILE de POVESTE-
LILIANA--mon amour--GABI--a mai dat un tur--catelusul nu-l mai fur .Acum si oamenii - e rele--din purtator de cuvant al functiei sale, sa ajunga--CASIER--asta nu o mai cred .

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ