CLIPE de panica la bordul unui avion american

| 08 mai, 16:50

 

Un avion al companiei americane Delta Air Lines care decolase din Florida si se indrepta spre New York a aterizat de urgenta pe Aeroportul din Charleston dupa ce un fum negru a cuprins tot interiorul aeronavei.

 

Cursa 2028 calatorea spre Aeroportul LaGuardia, insa pe drum a aparut o defectiune la unul din cele doua motoare, iar alarma a fost declansata. Cabina s-a umplut rapid cu fum, moment in care unii dintre cei 89 de pasageri de la bord au inceput sa planga si sa tipe, relateaza Daily Mail. Capturile surprinse la fata locului arata cum oamenii se disting cu greu din fumul gros, in timp ce insotitoarele de zbor incercau sa-i calmeze.

Pilotul avionului a reusit sa aterizeze in siguranta, iar la sol a fost intampinat de pompieri. Pasagerii ar fi primit pizza si bauturi in timp ce au asteptat un alt avion care sa-i duca la destinatie. In timpul petrecut pe aeroport, unii dintre ei le-au povestit jurnalistilor ce au experimentat la 9.000 de km in aer.

Ellen Ganga: "Am fost foarte speriata. Am inceput sa tip, sa plang. Era foarte mult fum negru si parca imi ardeau ochii."

Jack Urbont: "Am observat o ceata, apoi am realizat ca era fum. Oamenii tuseau, unii plangeau."

Intr-o declaratie de presa, reprezentantii Delta au afirmat ca avionul a avut o problema la unul dintre motoarele MD-88 si si-a cerut scuze pentru intarziere.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ