Aeronavă a companiei BLUE AIR, aterizare de URGENŢĂ după ce a lovit o pasăre

| 17 aug, 17:57

Un avion de pasageri al companiei Blue Air care se îndrepta spre Bucureşti a aterizat de urgenţă pe aeroportul din oraşul britanic Liverpool după ce a lovit o pasăre, informează site-ul postului Sky News.

Avionul, de tip Boeing 737, decolase de pe aeroportul John Lennon din Liverpool în cursul dimineţii. La câteva minute după decolare, piloţii avionului Blue Air au semnalat că aeronava a lovit o pasăre. 

Comandantul a decis efectuarea unui zbor circular de două ore pentru consumarea combustibilului înainte de aterizarea de urgenţă.
Avionul a fost fotografiat de la sol în zona Deeside, iar martori au declarat că motoarele se auzeau mai tare decât normal.

"Zborul OB134 a semnalat lovirea unei păsări, a consumat combustibilul pentru a ateriza în siguranţă; pasagerii şi echipajul sunt în siguranţă", a comunicat Aeroportul din Liverpool.

După verificări, se va stabili dacă avionul poate redecola spre Bucureşti.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ