Blue Air reia cursele interne

| 09 iul, 17:33

Compania low-cost Blue Air va relua cursele interne, cu zboruri pe ruta Bucureşti-Iaşi şi retur, la preţuri începând de la 48 de euro pe segment, după câţiva ani în care a operat doar curse către destinaţii externe. Noua cursă va avea două frecvenţe pe zi.

Biletele de avion pornesc de la 47,9 euro/segment (cu TVA şi taxe incluse), însă locurile sunt limitate, a anunţat compania.

Zborurile interne au reprezentat întotdeauna o pondere foarte mare din totalul solicitărilor primite din partea pasagerilor noştri”, a declarat directorul general al Blue Air, Gheorghe Răcaru.

Potrivit acestuia, ruta Iaşi - Bucureşti şi retur se alătură zborurilor deja disponibile în orarul de iarnă 2015/2016, începând cu 25 octombrie, şi se va opera cu aeronave Boeing 737.

Tariful pentru zborurile interne include un bagaj de mână în limita a 10 kg, un bagaj de cală în limita a 32 kg şi un snack pe timpul zborului.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ