Blue Air a atins cota de 10 milioane de pasageri

| 27 dec, 2013

Blue Air a atins în luna decembrie cota de 10 milioane de pasageri, la nouă ani de înființarea companiei de zbor low-cost.

Blue Air l-a premiat pe pasagerul cu numărul 10.000.000 cu un zbor gratuit pe oricare dintre cele 29 de rute pe care compania le operează în prezent. Pasagerul norocos s-a aflat pe zborul Bucureşti - Bruxelles, din data de 19 decembrie 2013.

„10 milioane de pasageri înseamnă enorm pentru o companie românească, atât prin prisma celor 450 de angajaţi care câştigă anual un salariu mediu brut de peste 84.000 lei, dar şi din prisma economiei româneşti, în cadrul căreia Blue Air a generat până acum peste 1,2 miliarde de euro cifră de afaceri, din care peste 40% reprezentând export de servicii”, se arată într-un comunicat al companiei.

Blue Air şi-a început activitatea cu două aeronave, patru rute şi 35 de angajaţi, pe 13 decembrie 2004.

Compania aeriană Blue Air a fost inclusă, recent, pe locul trei în topul celor mai ieftine companii din Europa, potrivit unui studiu realizat de motorul de căutare WhichAirline.com.

Tag-uri: Blue Air
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ