CNAB: O aeronavă KLM a aterizat de urgență pe Aeroportul Otopeni. Avea 298 de pasageri la bord

| 18 iul, 10:32

O aeronavă Airbus A330, aparținând companiei KLM, care efectua cursa Kuweit City - Amsterdam cu 298 de pasageri la bord a solicitat marți dimineața aterizarea de urgență, din motive tehnice, pe Aeroportul Internațional Henri Coandă București, aeronava aterizând în siguranță, iar pasagerii urmează să fie debarcați, a anunțat Compania Națională Aeroporturi București (CNAB).

"Astăzi, 18 iulie 2017, o aeronavă Airbus A330, aparținând companiei KLM, care efectua cursa KLM 446 Kuweit City — Amsterdam, a solicitat, la ora 7:39, aterizarea de urgență pe Aeroportul Internațional Henri Coandă București, din motive tehnice — consum crescut de ulei la unul dintre motoare. Imediat, pe Aeroportul Henri Coandă s-a format dispozitivul de urgență, conform procedurilor standard. Aeronava a aterizat în siguranță, la ora 07:55", se menționează în comunicatul CNAB remis marți AGERPRES.

Potrivit sursei citate, la bord se aflau 298 de pasageri și echipajul, iar pasagerii urmează să fie debarcați pe Aeroportul Henri Coandă. Compania aeriană urmează să ia decizia cu privire la continuarea zborului.

Traficul aerian pe Aeroportul Henri Coandă se desfășoară în condiții normale.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ