Cod galben de FURTUNĂ în 30 de judeţe, începând din această noapte

| 23 iun, 2014

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis luni o atenţionare Cod Galben de furtună pentru 30 de judeţe, din nordul, centrul şi vestul ţării, valabilă marţi, de la ora 3,00, până la ora 23,00.

 

Din noaptea de luni spre marţi (23/24 iunie) până în prima parte a nopţii de marţi spre miercuri (24/25 iunie) instabilitatea atmosferică va fi accentuată, la început în vestul ţării, apoi şi în celelalte zone. Vor fi averse ce vor avea şi caracter torenţial, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului, ce vor lua trecător aspect de vijelie şi căderi de grindină. Cantităţile de apă vor depăşi 25 - 30 litri/mp şi izolat 50 - 60 litri/mp.

Potrivit ANM, manifestări de instabilitate atmosferică se vor semnala şi în regiunile sudice şi sud-estice în seara zilei de marţi şi în primele ore ale nopţii.

ANM va actualiza prezentul mesaj în funcţie de evoluţia şi intensitatea fenomenelor meteorologice.

Tag-uri: cod galben, furtună
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ