Furtuna a închis porturile maritime din Constanța

| 20 iun, 2014

Vântul puternic care a suflat cu viteză de peste 60 de kilometri pe oră din nord-est şi ploile torenţiale pe litoralul românesc au impus suspendarea manevrelor de navigaţie şi a operaţiunilor de manipulare a mărfurilor în porturile maritime Midia, Constanţa nord şi sud şi Mangalia, precum şi a tranzitului navelor prin Ecluza Agigea, potrivit autorităţilor navale.

Într-un interval de 21 de ore, în perioada 19.06.2014 ora 06:00 - 20.06.2014 ora 09:00, potrivit situaţiei hidrometeorologice de cod portocaliu, în judeţul Constanţa s-au înregistrat mari cantităţi de precipitaţii însoţite de descărcări electrice şi vijelie, variind între 115,5 l/mp, în sud-est, în comuna Albeşti şi 40 l/mp, la Casimcea.

Pe litoral, plajele au fost inundate şi ploaia torenţială a creat de ravene în zona localităţilor Constanţa, Costineşti şi în staţiunile din sudul litoralului.

Potrivit prognozei meteorologice, în a doua parte a zilei de vineri, pe litoral, vântul se va intensifica, fiind aşteptate rafale de până la 70 km/oră, din sector nordic.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ