Cine este bărbatul care l-a scuipat pe Traian Băsescu

| 24 mai, 2014

Presedintele Traian Basescu a fost scuipat de un barbat, sambata, la Constanta, in momentul in care a coborat de pe nava şcoala "Mircea", barbatul fiind imobilizat imediat de catre ofiterii SPP.

 

Incidentul a avut loc la finalul vizitei facute de seful statului la bordul navei scoală "Mircea".

La coborarea de pe vas, seful statului a fost scuipat in fata, de la o distanta foarte mica, de un barbat din multime.

Barbatul a fost imobilizat imediat de catre ofiterii SPP, in timp ce seful statului s-a sters cu mana pe fata, apoi a continuat sa vorbeasca cu cativa oameni din multimea adunata in terminalul de pasageri al Portului Constanta.

Dupa ce a stat de vorba cu oamenii pret de aproximativ doua minute, presedintele s-a urcat in masina si a plecat din port.

Barbatul care l-a scuipat pe presedintele Basescu, audiat la Politia Constanta

Barbatul care l-a scuipat pe presedintele Traian Basescu, in Portul Constanta, a fost dus la audieri la sediul Politiei Judetene, fiind cercetat pentru ultraj.

Conform unor surse din randul anchetatorilor, barbatul, Adrian Zglobiu, are 39 de ani, este somer si este din Constanta.

Dupa ce a fost imobilizat de ofiterii SPP, barbatul a fost predat unui echipaj de jandarmi, iar acestia l-au dus apoi la sediul Politiei Judetene Constanta, unde este audiat.

In acest caz, Polita a sesizat Parchetul Judecatoriei Constanta pentru infractiunea de ultraj.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ