AVERTIZARE ANM: Cod portocaliu în 9 județe din est, cod galben în 15 județe și Capitală

| 29 dec, 2014

Meteorologii au actualizat avertizarile de ninsori si viscol si polei. Astfel, judetele Buzau, Vrancea si Braila se afla sub cod rosu pana la ora 13.00, urmand ca apoi sa intre sub avertizare cod portocaliu.

Alte 6 judete se afla sub cod portocaliu, pana la ora 18.00, iar alte 15 si Capitala se afla sub cod galben.

Cod portocaliu:

In judetele Buzau, Braila, Ialomita, Vrancea, Galati, Vaslui, Bacau, in zona de munte a judetului Prahova, precum si in judetul Tulcea, cantitatile de precipitatii vor depasi local 25...30 l/mp, vantul va avea rafale de peste 70 - 80 km/h, viscolind si troienind zapada, iar vizibilitatea va scadea sub 50 de metri.

Citește și: STRAT de zăpadă de un metru şi temperaturi resimţite de MINUS 60 de grade Celsius


Cod galben:

In intervalul mentionat in Moldova, in cea mai mare parte a Munteniei, precum si in zona Carpatilor Orientali si estul Carpatilor Meridionali va ninge viscolit. In Dobrogea precipitatiile vor fi mixte in primele ore ale intervalului si izolat se va produce polei, apoi se vor transforma treptat in ninsoare. In aceste regiuni viteza vantului la rafala va depasi 55 - 65 km/h.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
29 dec, 2014
Cozma Lavinia
Prelucram din polistiren expandat sau extrudat, literele volumetrice, sigle și logo-uri 3D , figuri 3D, obiecte supradimensionale sau reclame neluminoase.Ne gasiti pe polistiren3d

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ