Codul Portocaliu a dat peste cap traficul din București

| 14 mai, 2014

Circulaţia rutieră se desfăşoară cu mare dificultate în Capitală, din cauza precipitaţiilor abundente, Brigada Rutieră luând decizia să suplimenteze numărul politiştilor care dirijează traficul.

"În toată Capitala se circulă dificil, am dublat numărul agenţilor de circulaţie. Nu se respectă culoarea de la semafor şi se creează ambuteiaje. Sunt şi semafoare defecte", a declarat Andrei Codău, purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere, citat de Agerpres.

El a precizat că în mai multe intersecţii sunt semafoare defecte, printre care strada Spătaru Preda cu şos. Progresului, Dinicu Golescu cu şos. Orhideelor şi Sevastopol cu Buzeşti.

între orele 18:00 si 21:00, în municipiul Bucureşti şi judeţul Ilfov ploaia va continua să se intensifice şi va avea aspect torenţial. Cantităţile de precipitaţii vor cumula local 25-30 de l/mp şi izolat 35-40 de l/mp. Vor fi intensificări susţinute ale vântului, cu viteze la rafală de 65-75 de km/h, grindină de mici şi medii dimensiuni, descărcări electrice.
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ