Traficul din Capitală, DAT PESTE CAP de Parada Gay şi Marşul organizat de Noua Dreaptă

| 06 iun, 2014

Traficul va fi restricţionat, în acest weekend, pe mai multe străzi din Capitală, ca urmare a evenimentelor ce vor fi organizate în această perioadă. În total, cinci evenimente vor da peste cap traficul din Bucureşti.

Printre evenimentele care impun restricţii de circulaţie în week-end se numără Parada Gay, dar şi Marşul pentru normalitate, organizat de NOUA DREAPTĂ, informează b365.ro. Vezi mai jos o parte dintre străzile închise în week-end.

 

RESTRICȚII RUTIERE pentru festivalul urban FEMEI PE MĂTĂSARI

În perioada 06 – 08 iunie 2014, în intervalul orar 09:30 – 22:30, în conformitate cu avizul Comisiei Tehnice de Circulaţie din cadrul Primăriei Municipiului Bucureşti, Asociaţia Beneva va organiza un eveniment cultural pe str. Mătăsari in cadrul implementării Proiectului Femei pe Mătăsari constând in prezentări de modă, concerte, spectacole de teatru.

Pentru buna desfăşurare a evenimentului traficul rutier se va închide in perioada 06.06.2014 între orele 16:00 şi 08.06.2014 orele 23:00 pe str. Mătăsari între str. Matei Voievod şi bd. Pache Protopopescu şi pe străduţele care acced în str. Mătăsari de pe acest tronson.

 

RESTRICȚII RUTIERE pentru Parada Gay

În conformitate cu avizul Comisiei Tehnice de Circulaţie din cadrul Primăriei Municipiului Bucureşti, în ziua de 07 iunie a.c., Brigada Rutieră a Capitalei va dispune măsuri specifice din competenţă în sensul restricţionării şi fluidizării traficului, pentru buna desfăşurare a unui marş organizat de Asociaţia Accept pe şos. Kiseleff.

Astfel, în intervalul orar 16:00 – 20:00, marş al diversităţii pentru vizibilitatea comunităţii LGBT desfăşurat astfel :

între orele 16:00 – 16:30 adunarea participanţilor la intrarea pe şos. Kiseleff dinspre Piaţa Arcului de Triumf, către Piaţa Victoriei

între orele 16:30 – 16:50, alocuţiuni la locul de adunare

între orele 16:50 – 18:10, marş pe traseul: locul de adunare sus menţionat – şos. Kiseleff până la alveolele de pe şos. Kiseleff.

 

Rute ocolitoare:

- Piaţa Arcului de Triumf – Piaţa Charles de Gaulle – bd. Aviatorilor – Piaţa Victoriei;

- Piaţa Presei Libere – Piaţa Montreal – bd. Mărăşti – bd. Mareşal Averescu – bd. Ion Mihalache – Piaţa Victoriei.

Brigada Rutieră Bucureşti solicită conducătorilor de autovehicule să evite deplasarea în zonă, să circule cu maximă atenţie, să folosească rutele ocolitoare şi să respecte semnalele poliţiştilor rutieri aflaţi în trafic pentru devierea acestuia.

Pietonii au obligaţia să circule numai pe trotuare, traversarea străzii să o facă pe la locurile semnalizate şi marcate corespunzător ori la culoarea verde a semaforului electric şi numai după ce sunt siguri că intenţia lor de traversare a fost observată de către şoferi.

 

RESTRICȚII RUTIERE pentru Marș pentru normalitate, organizat de NOUA DREAPTĂ

În conformitate cu avizul Comisiei Tehnice de Circulaţie din cadrul Primăriei Municipiului Bucureşti, în ziua de 07 iunie a.c. se va desfăşura un marş pentru normalitate organizat de Asociaţia Noua Dreaptă. Conform programului:

- între orele 11:30 –12:00 adunarea participanţilor in parcarea supraterană TNT din Piaţa Victoriei;

- între orele 12:30–14:00 marş pentru normalitate pe traseul: Piaţa Victoriei – parcare TNT – Calea Victoriei – Piaţa Naţiunilor Unite, stânga Splaiul Independenţei – str. Halelor – capătul tramvaielor 32 – Piciorul Pantei (Dealul Patriarhiei) ;

- între orele 14:00–14:30, discursuri la Piciorul Pantei (Dealul Patriarhiei).

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
07 iun, 2014
Breaking news de la BOR
Biserica Ortodoxă Română şi Mişcarea pentru Integrare Spirituală în Absolut au semnat un acord pentru comercializarea unei noi băuturi energizante numita Písharade. Formula secretă a fost dezvoltată în laboratoarele comune ale BOR si MISA de specialiştii în spirale urínare. Principalele componente care stau la baza noii băuturi energizante sunt agheasma si urína ezoterică. Această băutură ajută enorm la absorbtia completă a compusilor fęcąloízí din dieta ortonauţilor pupători de bųcí făcătoarę de minuni.
07 iun, 2014
Părintele Pazvante
Fiilor, vă prezint ghidul de mântuire rapidă al părintelui Pazvante.

Iată principalii paşi:
1. Intraţi în biserică facând semnul sfintei cruci şi rostind „Eu pup poala popii, popa pupă poala mea”;
2. Pe furiş, vă îndopaţi cu sarmalele furate din mâinile babei de lângă voi;
3. Vă spălaţi pe dinţi cu agheasmă pentru că va trebui sa língeţí icoanele din biserică. Ideea e să nu mai aveţi resturi de sarmale pe dinţi, astfel încât să nu le îmbăloşaţi;
4. Intraţi în altar şi cotizaţi la buzunarul meu pentru că altfel nu vă permit să molfăiţi ciolanele profanate (a.k.a. sfintele moaşte);
5. După ce în prealabil v-am dat lumină de sub sutană, vă îndepărtaţi împărţind coate şi pumni babelor si ortonauţilor zeloşi;
6. La sfârşit, cu o satisfacţie imensă că aţi putut molfăi sfintele moaşte ale Ciocănitoarei Woody şi aţi reuşit să ieşiţi pe poarta bisericii, plini de evlavie, începeţi să trageţi rafale de băşíní cu stropi, pentru a vă demonstra dreapta credinţă.

Ghidul de mântuire rapidă al părintelui Pazvante nu poate da greş. Efect duhovnicesc garantat

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ