Colonelului Turcescu îi place sa bea cafeaua în cafenele de lux

| 27 ian, 2014

Piccolo Mondo este numele cafenelei în care Robert Turcescu se laudă că își bea cafeaua în fiecare dimineață. Dacă este să fiu răutăcioasă, aș spune că domnul colonel Turcescu face reclamă la acest local. Nici nu ar fi de mirare, având în vedere că este un local pentru cei cu obrazul și buzunarul gros.

Mi se pare deplasat să acuzi pe unul și pe altul că merg la restaurante de lux, când este vorba de restaurante la care merg foarte mulți români din clasa medie, în timp ce tu faci pe modestul, care își bea cafeaua într-o ”cârciumă”. Dacă pentru domnul Turcescu localul de lux în care își bea cafeaua este o cârciumă, oare ce o fi în accepțiunea sa un ”adevărat local de lux”? Dincolo de ceea ce spune atunci când este ipocrit.

Tag-uri: Robert Turcescu
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

8 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
27 ian, 2014
Ramona
pt Elena Constantin
cine esti dumneata duduita sa-ti dai cu parerea despre locul unde isi be a cafeaua Turcescu ? cand o sa ajungi la valoarea lui ,n-ai decat sa bei unde vrei cafeaua. pana atunci,ciocu` mic!
27 ian, 2014
george
"colonelul" eurovizion
Stimata Elena daca si asta are valoare?!!!
27 ian, 2014
vlad
hei
Ramona, dovada vie ca omul se trage din maimuta. Cum era vorba aia, Romania este o tara frumoasa, pacat ca-i locuita. Da, este locuita de oi, oi ca Ramona, ca domn capitan Pasarel care nu are trebui sa-si bage nasu' pe unde nu-i fierbe oala si ca multi altii. Chiar va multumesc, fara voi, Romania ar fi si ea o tara civilizata si respectata, dar noi nu vrem asta, nu-i asa?
27 ian, 2014
cantautor
teoretic,daca D.Ghita,baga banul,s-ar putea sa fi coleg cu "colonelul"
ai fi buna de ordonanta...
27 ian, 2014
cantautor
Turcescu nu este politician..
este un ziarist,bun,prost,n-are importanta..
nu coordoneaza decat emisiunea lui..
bea unde vrea,cat vrea,pe banii lui
de la politicieni,am asteptari,in timpuri de criza(vreme,accidente) sa se fereasca de distractie..in punlic
27 ian, 2014
cipi
turcescu
turcescule sa-ti fie rusine ca te iei de ponta tu care esti colonel si ai furat bani de la stat si acuma stai prin cafenele ? o sa picati toti pedelistii
27 ian, 2014
Dinuletz Costelus Pasarel
Pentru Cipi de la cipilica fara cap
Si eu sunt capitan in rezerva si nu am "luat" decat niste concentrari pe la Leresti, dar platit ca slariat la institutul de cercetari unde am lucrat.
Turcescu nu a incasat ca_colonel nici un leu decat in mintea bolnava a votantilor varanului si a lach.eului sau Tonta. Ca ziarist poate sa - si bea cafeaua si-n fatza guvernului alcatuit din cei mai cinstitzi (cu vodca) alesi ai poporului. Mai stiti cati ministri au fost schimbati (ca pe ciorapi) de la instaurarea actualului guvern?
27 ian, 2014
Rusu
bravo in plus la mai pacalit si pe Becali cu ceva bani jigodia

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ