Comisia Juridică votează astăzi cererea DNA de arestare a lui Dan Şova

| 24 noi, 08:10

Comisia Juridică va analiza, astăzi, solicitarea DNA de reţinere şi arestare a senatorului PSD Dan Şova, acuzat că a luat mită 100.000 de euro, urmând ca săptămâna viitoare să aibă loc votul în plenul Camerei Superioare.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a anunţat, ieri, că social-democraţii vor vota împotriva colegului lor Dan Şova şi în favoarea DNA, care a cerut reţinerea şi arestarea fostului ministru al Transporturilor, acuzat că a luat mită 100.000 de euro pentru a asigura încheierea unui contract între CET Govora şi o firmă de avocatură. „Cu toată părerea de rău, PSD va vota pentru ridicarea imunităţii“, a spus Liviu Dragnea, la intrarea în sediul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ), unde a avut termen în dosarul „Referendumul“.

Dan Şova, a cărui prietenie cu Victor Ponta este de notorietate, a fost cel care a cerut demisia lui Liviu Dragnea din funcţia de preşedinte executiv al PSD în urma eşecului de la alegerile prezidenţiale. Liviu Dragnea a fost şeful de campanie a candidatului PSD la Preşedinţie, Victor Ponta. „Nu cred că alegerile au fost pierdute de liderii din teritoriu, este o problemă mai specială. Cred că un pas în spate al domnului Dragnea este necesar în acest moment. De asta e un director de campanie, ca să-şi asume răspundere. în mod evident această campanie a fost pierdută în primul rând din vina domniei sale, pentru că a fost şef de campanie”, spune atunci Şova, cel care ţintea şefia PSD, iar Liviu Dragnea era considerat o piedică în calea sa.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

3 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
24 noi, 08:42
Andrei Pop
senatorul,avocatul ,asistentul universitar,"doctorul "are probleme?
spitalul penitenciar Jilava este foarte bine utilat...
24 noi, 11:21
Elena Constantin
eu nu cred ca Sova a furat...
in cel mai rau caz,au facut-o voluntarii PSD care aveau acces liber la conturile lui..
24 noi, 13:50
Simona Bran
trebuie amanat votul in plen ,pana dupa Craciun
din cauza vremii nefavorabile,cisterna cu mir nu a ajuns inca la Bucuresti

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ