Comisia Nana îl audiază marţi pe primarul localităţii din Călăraşi

| 14 ian, 2014

Comisia parlamentară de anchetă privind terenurile din comuna Nana, judeţul Călăraşi, îl va audia marţi pe primarul localităţii, Gheorghe Dobre.

Preşedintele Comisiei Nana, Eugen Nicolicea, a anunţat luni că miercuri au fost invitaţi şi reprezentanţii Autorităţii Naţionale pentru Restituirea Proprietăţii.

Nicolicea a precizat că până acum au fost audiaţi reprezentanţii Oficiului de Cadastru şi Publicitate Imobiliară (OCPI) Călăraşi şi prefectul judeţului Călăraşi.

El a afirmat că prefectul de Călăraşi a venit bine documentat, 'cu concluzii foarte clare' în vreme ce reprezentanţilor OCPI 'le va lua mai mult timp până când vine setul doi de documente, adică aproximativ o săptămână'.

'Mai mult în amănunt nu pot să intru pentru că altfel aş încălca ceea ce am hotărât, şi anume ca informaţiile din cadrul comisiei să nu fie dezvăluite public până nu vom face nişte concluzii finale, un raport final', a adăugat Eugen Nicolicea.

Reconstituirea dreptului de proprietate pentru terenurile din localitatea Nana s-a făcut legal, conform documentelor deţinute de Prefectura Călăraşi, a declarat luni, la Parlament, prefectul George Iacob, precizând că despre restul tranzacţiilor cu aceste terenuri nu poate spune nimic pentru că acestea au fost înţelegeri private.

El a adăugat că, potrivit datelor prefecturii, terenurile de pe raza localităţii Nana nu au aparţinut Institutului Fundulea şi a menţionat că Parchetul nu a solicitat detalii pe această temă.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ