Solomon: Fiecare membru al Comisiei şi-a creionat un traseu al intereselor din jurul comunei Nana

| 20 ian, 2014

Deputatul Adrian Solomon, membru al Comisiei Nana, a declarat că fiecare membru al Comisiei şi-a 'creionat' deja un traseu al intereselor din jurul comunei Nana.

'Audiem şi noi de câteva zile diverşi reprezentanţi din administraţia publică din judeţul Călăraşi. Cel puţin din punctul meu de vedere am impresia că urmărim un film cu mafioţi. Toată lumea ştie cine este regizorul. Din păcate pentru marele public, regizorul nu joacă în film. El apare doar pe generic, ia premiile eventual, iar cei care vin în faţa noastră sunt doar figuranţi care n-au niciun motiv să se teamă că filmul e prost sau bun, pentru că nu ţine de ei să iasă acest film. Până la urmă personajele principale sunt fugite din ţară şi până la sfârşit suspansul creşte. O să vedeţi care va fi raportul nostru. Eu cred că fiecare membru al Comisiei şi-a creionat deja un traseu al diverselor interese care stau în jurul terenului de la Nana şi comunelor din jur', a afirmat Solomon luni după încheierea şedinţei Comisiei Nana.

El a precizat că cei care aveau teren în Nana şi au obţinut dreptul de proprietate pentru terenuri din Fundulea nu sunt persoane cunoscute.

'Nu sunt persoane cunoscute şi nu cred că interesează cele 41 de persoane şi 171 de hectare. Important este că dreptul de proprietate este reconstituit la nivelul Comisiei locale, iar ultimele titluri de proprietate pe comuna Nana au fost trimise în 2009. Prin urmare, încet-încet vom desluşi toate nelămuririle, şi dacă e ceva interesant, alte instituţii ale statului vor trebui să cerceteze, dacă este cazul. Noi vom pune la dispoziţie materiale atât presei, Biroului Permanent şi plenului, pentru a afla despre adevărul acestor trasabilităţi a terenurilor', a adăugat Solomon.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
20 ian, 2014
ducu
Comisia care in loc sa faca ceva util, taie frunza la cainii !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Niste cocalarii care mai degraba ar trebui sa se ocupe de ICR -ul luat cu ,,japca de motanul FELIX" !!!!!!!!!!!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ