Consilier prezidențial, argat pe moșia familiei Băsescu

| 23 ian, 2014

Să nu uităm să menționăm cel puțin două aspecte importante, și anume că Adrian Rădulescu nu este consilier onorific și nu a făcut tot acest efort pe ogorul de la Nana în timpul liber al domniei sale.

Comisia parlamentară de anchetă Călărași a început să ridice o parte din vălul nelămuririi publice despre cum au ajuns aproape de 300 de hectare de la Nana în proprietatea Ioanei Băsescu. Și-a folosit președintele funcția pentru a facilita metamorfoza notăriței în moșiereasă? Cu greu se mai pot aduce argumente contra acum, după dezvăluirea jenantă despre miș-mașul de la CEC, o bancă de stat care a acordat un singur credit agricol în tot anul trecut, ați ghicit, către Ioana Băsescu. Dar surprizele continuă.

Traian Băsescu nu și-a folosit doar influența și telefonul, se pare. Tudorița Nicolae, secretara primăriei a declarat în fața Comisiei cum consilierul prezidenţial Adrian Rădulescu a înregistrat la Registrul agricol al Primăriei Nana terenul cumpărat de fiica şefului statului, Ioana Băsescu. În plus, consilierul prezidențial transformat în argat deși este plătit din banii publici, nu a prezentat vreo procură pentru a depune respectivele acte când s-a prezentat la Primărie, a precizat Eugen Nicolicea, preşedintele Comisiei Nana.

"Am înţeles exact că Adrian Rădulescu nu a avut niciun fel de procură atunci când a înregistrat actele la registrul agricol, dar, pe de altă parte, la depunere de acte nu ştiu ce procură îţi trebuie. Actele se pot trimite şi prin poştă. Doamna secretar (Tudoriţa Nicolae) vorbea despre anumite situaţii. Una e să depui acte, că poţi să trimiţi şi vecinul să ţi le depună, şi alta e să faci nişte operaţiuni sau să reprezinţi societatea. Atunci când reprezinţi societatea în anumite operaţiuni trebuie să ai o procură", a declarat acesta.

Ca urmare a acestor mențiuni extrem de ciudate, Comisia Călărași a decis invitarea serviabilului consilier prezidenţial Adrian Rădulescu, la audieri lămuritoare.

Să nu uităm să menționăm cel puțin două aspecte importante și anume că Adrian Rădulescu nu este consilier onorific și nu a făcut tot acest efort pe ogorul de la Nana în timpul liber al domniei sale. Ceea ce dovedește fără doar și poate că Traian Băsescu tratează Administrația prezidențială împreună cu resursele acesteia ca pe moșia sa personală. Făr'de jenă...

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
23 ian, 2014
cantautor
posibila sluga a lui Ghita vorbeste de rau despre posibila sluga a lui Basescu..
jenant..
cand posibila sluga a lui Ghita "trudea" la articol,mureau 2 persoane din lipsa respectarii unor proceduri...ministeriale
s-a uitat pe temele pe care le avea de facut,nu era prevazut,a continuat sa scrie de sluga lui Basescu,insensibila...

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ