Secretara Primăriei Nana: Adrian Rădulescu a înregistrat terenul cumpărat de Ioana Băsescu

| 21 ian, 2014

Consilierul prezidenţial Adrian Rădulescu este cel care a înregistrat la Registrul agricol al Primăriei Nana terenul cumpărat de fiica şefului statului, Ioana Băsescu, a declarat secretara primăriei, Tudoriţa Nicolae, după audierea sa în Comisia parlamentară de anchetă Călăraşi.

"Adrian Rădulescu  nici nu a venit la mine, el, pur şi simplu, a venit, a adus nişte documente la Registrul agricol. Cu mine nu s-a întâlnit, nu m-a văzut. Cel de la Registrul agricol era firesc să îmi spună: la poziţia «x» s-a înregistrat doamna Ioana Băsescu cu suprafaţa de. A adus documentele domnul. La un moment dat, când avem nevoie să facem nişte situaţii, discutăm şi noi pe marginea acelor lucruri", a spus Tudoriţa Nicolae, conform Mediafax.

Întrebată dacă a fost contactată vreodată de consilierul prezidenţial Adrian Rădulescu, ea a răspuns: "Nu. Niciodată".

Chestionată când a aflat că respectivul teren a fost cumpărat de Ioana Băsescu, secretara a spus că era normal să afle acest lucru, pentru că fiecare om care îşi cumpără o suprafaţă de teren vine la primărie să declare, la fel ca fiecare bun.

"Am aflat când a venit la primărie să îl declare, la Registrul agricol, nu la mine. Nu în momentul acela, când facem câte o situaţie. Avem de transmis ceva şi e firesc că trebuia să văd", a menţionat Nicolae, care a adăugat că a aflat această informaţie atunci când tranzacţia era deja făcută.

Adrian Rădulescu a fost consultantul familiei Băsescu în achiziţia terenului din Călăraşi.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ