Ioana Băsescu strânge bani pentru credit lucrând pentru Gazprom

| 15 ian, 2014

Ioana Băsescu, fiica preşedintelui ţării, a intermediat, o tranzacţie prin care colosul petrolier Gazprom a cumpărat o benzinărie în România, transmite Antena3. Fiica şefului statului a intermediat această tranzacţie în calitate de notar, prin biroul ei notarial.

Tranzacţia a avut loc în 2012, când omul de afaceri Constantin Şufană şi-a vândut benzinăria către compania rusă. Mai precis, Şufană a pus la bătaie o benzinărie din Sibiu şi terenul alteia din Arad. Iar ruşii nu au cumpărat direct benzinăria, ci prin sucursala lor sârbă, NIS Petrol SRL, notează RomâniaTV.net.

Astfel, steagul rusesc a fost înfipt pentru prima dată în România un an mai târziu, în decembrie 2012, când Gazprom deschidea Veştem, lânga Sibiu, prima benzinărie. Aşadar, România devenea prima ţară din UE care comercializa, sub sigla Gazprom, pe lângă gaze, şi carburanţi.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ