Parlament: Foștii prefecți de Călărași sunt audiați luni de Comisia Nana

| 20 ian, 2014

Comisia Nana are săptămâna aceasta o nouă serie de audieri iar luni sunt chemați să dea explicații foștii prefecți ai județului Călărași Doru Ioan Tărăcilă, Jenel Șerban și Lilian Ionescu.

Avem audieri luni, de la ora 15,00 — fostul prefect de Călărași Doru Ioan Tărăcilă, de la ora 16,00 — fostul prefect de Călărași Jenel Șerban, de la ora 17,00 — fostul prefect de Călărași Lilian Ionescu. Pentru ziua de marți vor veni la audieri fostul primar al comunei Nana Dumitru Budeșteanu, de la 11,00 — secretara Primăriei Nana, Tudorița Nicolae, de la 12,00 — lucrătorul agricol al primăriei Nana, Marian Dobre. Pentru ziua de miercuri programul este următorul: de la ora 10,00 — fostul director general al Institutului Fundulea Stelian Fuia, de la 11,00 — reprezentanți ai APIA Călărași și ai Direcției pentru agricultură, de la 12,00 — actualul director general al Institutului Fundulea, Verzea Marian", a declarat senatorul PSD Gabriela Firea, membru al comisiei, la finalul seriei de audieri de săptămâna trecută.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ