Comunicat oficial al familiei lui Michael Schumacher

| 22 ian, 2014

Familia lui Michael Schumacher a transmis un nou comunicat de presa dupa o perioada lunga in care a preferat sa nu mai ofere declaratii publice. MICHAEL SCHUMACHER este in coma de 24 de zile, in urma unui accident de ski petrecut pe 29 decembrie.

Fostul campion mondial de Formula 1 MICHAEL SCHUMACHER se afla in coma indusa de mai bine de trei saptamani, dar familia a anuntat ca nu si-a pierdut increderea.

"Stim cu totii ca MICHAEL SCHUMACHER este un luptator si nu se va da batut", se arata in comunicatul de presa.

De asemenea, familia lui MICHAEL SCHUMACHER a tinut sa le multumeasca tuturor celor care au transmis mesaje de incurajare: "Suntem profund emotionati de mesajele primite pentru MICHAEL SCHUMACHER. Acestea ne dau putere. Va multumim foarte mult".

El a suferit, pe 29 decembrie, un accident pe o partie de schi din Merbel (Franta), dupa ce s-a lovit cu capul de o piatra. Fostul sportiv german a fost transportat de urgenta la spital, unde a suferit trei operatii.

Conform celui mai recent buletin medical oficial, situatia lui MICHAEL SCHUMACHER in continuare critica, dar stabila.

Citeşte şi: Testamentul făcut de Michael Schumacher acum 3 ani. La cine ajunge averea de 800 milioane de euro

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ