Veste bună pentru Schumacher: medicii încep să-i verifice reflexele

| 31 ian, 2014

Cele mai importante ziare de sport europene se axează vineri pe subiecte din sporturi diferite, cele mai așteptate vești venind din Franța, acolo unde fostul mare campion din Formula 1, Michael Schumacher, dă tot mai multe semne de revenire.

Cotidianul Bild iese pe prima pagină cu starea lui Schumacher, avînd în vedere că doctorii de la spitalul unde fostul campion este ținut în comă indusă au început procesul de trezire treptată a acestuia din starea în care se află.

Sursa citată menționează că procesul poate dura mult timp, însă notează că doctorii vor trece în curînd la pasul următor și anume acela de a-i testa toleranța sistemului nervos la stimuli externi, pentru a vedea la ce capacitate îi funcționează nervii în acest moment. De exemplu, o bucată de vată va fi atinsă de pleoapa fostului sportiv și în cazul în care ochiul se închide ca răspuns, înseamnă că situația evoluează spre bine.

Citeşte mai multe pe fanatik.ro.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ