Michael Schumacher primește masaj muscular pentru ca trupul să nu i se rigidizeze

| 28 ian, 2014

Presa germană anunță că fizioterapeuții îi masează zilnic mușchii lui Michael Schumacher, pentru ca aceștia să nu se întărească din cauza lipsei de efort.

În pragul celei de-a cincea săptămâni de comă, Michael Schumacher primește masaj muscular pentru ca trupul să nu i se rigidizeze, scrie Daily Mail.

Mușchii și articulațiile medicilor trebuie mișcate în permanență astfel încât să nu i se atrofieze, au explicat medicii.

În presa internațională se vorbește de o temere crescută legată de faptul că Michael Schumacher ar putea rămâne pentru tot restul vieții într-o stare vegetativă, în cazul în care doctorii vor reuși să-l scoată din comă.

"Cu fiecare zi care trece, șansele de recuperare ale lui Michael Schumacher scad", a declarat Jean-Marc Orgogozo, profesor de Neurologie la Universitatea Bordeaux.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ