Anunţ pesimist legat de starea de sănătate a lui Michael Schumacher

| 05 feb, 2014

Medicii continuă eforturile de a-l trezi pe Michael Schumacher din comă, iar acest proces este unul extrem de stresant şi înspăimântător pentru familia fostului pilot de Formula 1.

Soţia lui Michael Schumacher, Corinna, a fost alături de Michael zi de zi de când s-a întâmplat teribilul accident, în urmă cu cinci săptămâni. Iniţial a stat la un hotel din apropierea spitalului din Grenoble, iar acum parcurge zilnic 175 de kilometri zilnic de la casa din Elveţia până la spital.

Alături de ea sunt fratele lui Michael Schumacher, Ralf, dar şi cei doi copii, Gina Marie (16 ani) şi Mick (14 ani), băiatul fiind împreună cu tatăl său la schi când s-a întâmplat accidentul.

Băiatul este şi el afectat după accidentul în care a fost implicat tatăl său. "Să te trezeşti din comă nu este exact cum vedem în filme. Este un proces care decurge treptat şi care poate dura zile sau chiar săptămâni. Pentru familie, teama iniţială dacă pacientul va supravieţui este înlocuită acum de teama cu privire la recuperarea lui. Cum îşi va reveni şi cum va fi de acum încolo omul pe care îl iubesc!", a spus Luke Griggs, specialist în neurologie, pentru BBC.

Citeste mai mult pe RTV.NET.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ