Veste teribilă despre starea de sănătate a lui Michael Schumacher

| 10 feb, 2014

Jurnalistii germani vin cu o veste teribila despre starea lui Michael Schumacher, la o saptamana dupa ce medicii au anuntat ca au inceput procedurile pentru a-l trezi pe fostul pilot de Formula 1 din coma artificiala.

Michael Schumacher rămâne în stare critică. Jurnaliştii germani scriu ca "Schumi" nu da semne ca s-ar trezi din coma, desi doza de sedative i-a fost redusa progresiv in ultima saptamana.

"Cu exceptia unor spasme reflex, Schumacher nu a raspuns stimulilor din testele facute de medici", noteaza germanii.

In aceste conditii, trezirea din coma artificiala ar putea dura cateva saptamani, desi medicii si familia fac toate eforturile pentru a-l ajuta.

"Un lucru e clar, poate dura saptamani intregi pana se va trezi. Doctorii, familia si prietenii lupta pentru Schumi", mai scriu jurnalistii germani.

Rudele si prietenii lui Michael Schumacher stau neincetat langa fostul campion mondial in incercarea de a-l ajuta sa iasa din coma indusa.

Citeşte mai mult pe RTV.NET.

 

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ