Anunţul de ultima oră al managerului lui Michael Schumacher

| 30 ian, 2014

Michael Schumacher e mai bine de săptămâni în comă, după accidentul de schi suferit în staţiunea franceză Meribel, a început să fie scos treptat din această stare.

Michael Schumacher a început să fie scos treptat din starea de comă artificială în care a fost indus de medicii de la spitalul din Grenoble, la scurt timp după accidentul de schi suferit pe 29 decembrie, în staţiunea Meribel.

Doctorii consideră această clipire foarte importantă în procesul de recuperare al fostului campion mondial de Formula 1.

Sabine Kehm, managerul lui Schumacher, a declarat citată de The Guardian: "Sedarea lui Michael Schumacher se reduce treptat, cu scopul de a permite începerea procesului de trezire, care poate dura o lungă perioadă de timp".

Potrivit ziarului francez L'Equipe, fostul pilot de Formula 1 a răspuns pozitiv la teste neurologice efectuate la începutul acestei săptămâni.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ