Schumacher NU e mort! Medicii, obligaţi să reacţioneze după ce au circulat zvonuri legate de decesul pilotului

| 06 feb, 2014

Michael Schumacher a fost spitalizat într-o stare critică la o clinică din Grenoble, pe data de 29 decembrie, după un accident de schi, iar joi dimineaţa, pe 6 februarie, un zvon s-a propagat cu repeziciune în spaţiul virtual şi anume că fostul campion de Formula 1 ar fi murit.

Zvonurile au căpătat o asemenea amploare, încât şefii clinicii unde este internat Schumacher s-au văzut nevoiţi să reacţioneze oficial, dezminţind decesul.

În cursul zilei de joi, 6 februarie, după ora 15 (ora României) s-a propagat în spaţiul virtual informaţia că septuplul campion mondial de Formula 1 Michael Schumacher ar fi încetat din viaţă.

Această informaţie a fost atât de ferm prezentată încât i-a forţat pe şefii clinicii din Grenoble, unde este internat Schumi, să reacţioneze. Serge Pueyo, jurnalist la postul de televiziune RTL France, prezent la Grenoble, a postat pe Twitter în cursul serii: "Spitalul din Grenoble dezminte decesul lui Michael Schumacher. Un medic de la CHU Grenoble, unde se află Schumacher, a dezminţit decesul. Zvonurile începuseră se circule după ora 15...".

Citeste continuarea pe RTV.NET.

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ