Conflict între vedete, cum se sabotează una pe alta

| 04 iun, 15:11

Fix când bătălia pentru sezonul următor al show-ului “Burlăciţa” se dădea între Andreea Tonciu şi Oana Zăvoranu, iar cea din urmă era cu pixul în mână să semneze contractul, Antena 1 a anunţat că postul va fi ocupat de Daniela Crudu, relatează libertatea.ro.

Retrasă din cursă cu grave nemulţumiri financiare (căci ea, la valoarea ei, spera la zeci de mii de euro), Oana Zăvoranu i-a lăsat cale liberă Andreei Tonciu la cârma emisiunii cu iz matrimonial.

Atât i-a trebuit Andreei, care a început să se laude prin tot oraşul că ea este viitoar e a “burlăciţă”, deţinătoarea de drept a contractului de 12.000 de euro (n.r. - suma fixă pe care producătorii au pus-o la bătaie pentru sezonul următor al show-ului). Fericirea ei nu a durat însă decât câteva zile, căci pe fir a intrat Bianca Drăguşanu...

Aflată la o negociere în nume propriu, spun sursele noastre, roşcata a luat foc când a aflat că nimeni nu s-a gândit la amica ei, Daniela Crudu, care suferea în tăcere pe tema asta, şi, cum prietenul la nevoie se cunoaşte, a început să facă lobby pentru ea.

Cu spor, se vede treaba. Bianca a “săpat” unde trebuie şi, peste noapte, Cruduţa a devenit titulara celor 12.000 de euro şi a mult râvnitului rol.

Evident, consecinţele nu au întârziat să apară. În ultima vreme, Daniela li se plânge din ce în ce mai des prietenelor ei că Tonciu o bârfeşte pe la toate colţurile şi o toacă mărunt pe unde apucă, fără să ştie însă că vina detronării ei îi aparţine, de fapt, Biancăi.

 

Citeşte şi: Şoc în showbiz! Cătălin Botezatu s-a întors la marea sa iubire

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ