BOMBĂ: Bianca Drăguşanu a dat BACALAUREATUL. Vedeta a DEZVĂLUIT adevărul

| 01 iul, 09:06

Examenul de maturitate nu a fost o problemă pentru cele mai multe vedete autohtone, iar media obţinută la bac nu le-a influenţat cariera în mod decisiv. Mihai Trăistariu a ratat la doar 12 sutimi media maximă, în timp ce Bianca Drăguşanu surprinde cu 8,95, puţin mai mult decât a reuşit Simona Gherghe, respectiv un "nesatisfăcător 8,46”.

Bianca Drăguşanu a vrut să scape de "secret” Acuzată de gurile rele că nu a promovat examenul de bacalaureat, fosta asistentă TV a ţinut să le demonstreze tuturor, cu acte, nu doar că a trecut proba, dar că a luat şi notă mare. Astfel, Bianca Drăguşanu a publicat pe pagina ei de socializare diploma obţinută în anul 2002 de la Liceul de Informatică din Petroşani.

Potrivit acesteia, roşcata are media 8,95. Chiar dacă matematica (7,20) şi limba engleză (8,50) i-au tras nota puţin în jos, vedeta a recuperat la Limba şi literatura română (9 şi la oral, şi la scris), Tehnica servirii consumatorilor (10) şi educaţie fizică (10).

Motivul pentru care vedetele au ales să-şi facă publice performanţele intelectuale de la 18 ani sunt diferite. Dacă Mihai Trăistariu e mândru de medie şi, totodată, nemulţumit că materiile memorate nu l-au ajutat în carieră, Bianca Drăguşanu a vrut să închidă gurile rele şi să demonstreze că şi-a luat bacul, iar Simona Gherghe a dorit să le arate liceenilor de azi că nu bacul era problema, ci, adesea, admiterea la facultate. Mihai Trăistariu regretă că a învăţat inutil, scrie ziarulring.ro

Cântăreţul a susţinut examenul la Liceul Teoretic "Petru Rareş” din Piatra Neamţ, unde a obţinut media generală 9,88. Cea mai mică notă obţinută de Mihai la bacalaureat a fost 9,62 - la proba scrisă de la Limba şi literatura română. În schimb, la limba engleză, artistul a obţinut 9,80, iar la română oral, matematică scris şi educaţie fizică a primit 10.

Citeste si: BOMBĂ în showbiz! Detalii INCREDIBILE ies la iveală despre Bianca Drăguşanu şi Daniela Crudu! Cum îşi negociau tariful

Privindu-şi diploma de bac, Trăistariu realizează că efortul de la 18 ani nu s-a justificat în cariera lui: "Stau şi mă-ntreb câteodată... La ce mi-o fi folosit atâta învăţătură? Că orele de canto nu se predau în şcoală”.

Simona Gherghe a primit un an ajutor de şomaj. Prezentatoarea de la Antena 1 recunoaşte că are amintiri urâte legate de bacalaureat. Simona Gherghe mărturiseşte pe blog că a obţinut media 8,46, considerată "nesatisfăcătoare pentru o elevă de peste 9”.

"Eu însă eram în lumea mea de fată de 18 ani, îndrăgostită şi pe care n-o prea mai interesa nimic altceva în afara ieşirilor cu prietenul. Dar şocul avea să vină la începutul toamnei. Am picat la examenul de admitere la facultate. Şi-abia atunci s-a trezit şi fata îndrăgostită. După plânsul ăla interminabil, zecile de lamentări şi ceva revoltă, dar şi ruşine, mi-am dat seama că o cam făcusem lată. Mergeam la pregătire, luam ajutorul de şomaj şi, tot atunci, am învăţat să gătesc. În toamna următoare, am intrat printre primii la facultate. Şi-am reintrat în rândul lumii”, spune Simona. 


loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
20 sep, 19:01
Mamaie
WTF?
"nesatisfăcător 8,46” ??? Adica media 8,46 la BAC e nesatosfacatoare??? ???? Pe ce lume traiti???

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ