Şoc în showbiz! Cătălin Botezatu s-a întors la marea sa iubire

| 01 iun, 10:22

Despre Bianca Drăgușanu, presa a scris că aceasta se întâlnește în continuare cu Adrian Cristea, lucru negat de fosta soție a lui Victor Slav. Însă vedeta a şocat din nou când şi-a postat o fotografie în care apare alături de un alt fost iubit, Cătălin Botezatu.

Designerul și Bianca s-au fotografiat în club și roșcata nu a ratat ocazia de a urca imaginea pe contul său de Facebook. Bianca a postat instantaneul pe pagina ei de Facebook, alaturi de mesajul „Feeling loved" (Ma simt iubita), scrie libertatea.ro.

În urmă cu puțină vreme, Botezatu declara: "Da, m-aș întoarce la Bianca, dacă ar face ea primul pas". Oare se pregătesc cei doi de împăcare?

Catalin Botezatu si Bianca Dragusanu au format un cuplu în urmă cu șase ani, aceștia fiind surprinși la un moment dat  în timp ce făceau sex în mare.

Citeşte şi: Dorian Popa a fost ÎMPUŞCAT pe stradă

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ