Adrian vasilescu, BNR: Contractul Ioana Băsescu - CEC, în regulă

| 29 noi, 2013

Consilierul BNR  Adrian Vasilescu a declarat pentru România TV că a citit contractul dintre Ioana Băsescu şi CEC şi că din punctul lui de vedere nu i s-a părut nimic în neregulă. Acesta a spus că în continuare se va face o inspecţie de conformitate la CEC de către comisia propusă de BNR.

Consilierul BNR Adrian Vasilescu este de părere că documentul semnat între Ioana Băsescu şi CEC este în regulă.

"Eu nu l-am analizat, l-am citit. Nimeni nu are dreptul să se uite într-un contract şi să facă comentarii privind acest contract. Eu am căpătat de la jurnalişti acest contract care a fost făcut public de Ioana Băsescu. Eu l-am citit şi nu mi s-a părut nimic în neregulă. BNR a luat decizia să facă o comisie care să meargă la CEC să facă o inspecţie de conformitate", a declarat Adrian Vasilescu.

Adrian Vasilescu a asigurat opinia publică că acel control care se va face va fi unul serios şi că nimeni nu se va preta la a ascunde realitatea.

"Asigur opinia publică că la BNR, inspectorii care fac controale or fi prieteni cu mulţi, dar prietenia e una şi inspecţia e alta. Nicu Cinteză nu va face parte din această echipă pentru că nu are dreptul."

Acesta a mai precizat că în cazul în care se vor găsi nereguli în legătură cu acest contract sancţiunea ar fi una singură.

"Sancţiunea e una singură: e un contract comercial, BNR nu urmăreşte acordurile comerciale...sancţiunea e clară în conditile în care ar fi nereguli: să scoată din circuitul tranzacţional un milion de euro să-l puna deoparte pentru a garanta acest credit", a declarat Adrian Vasilescu.

Recent, fiica preşedintelui a cumpărat un teren de 290 de hectare, cu un credit luat de la CEC.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ