Contre în lumea olimpismului: E uşor bizar că de unde ai vrut ieri să fii preşedinte, azi îţi dai demisia

| 30 mai, 2014

Octavian Bellu şi Mariana Bitang, antrenorii de care se leagă cele mai mari succese ale gimnasticii româneşti, au renunţat vineri la calitatea de membru al COSR, a confirmat pentru Agerpres, secretarul general al forului naţional olimpic, Ioan Dobrescu.

Octavian Bellu a participat joi la alegerile pentru preşedinţia COSR, unde a obţinut 33 de voturi faţă de 143 pentru Alin Petrache şi 21 pentru Elisabeta Lipă. Cei doi antrenori făceau parte din COSR în calitate de personalităţi sportive.

''Am primit o hârtie de la amândoi că şi-au dat demisia din COSR. COSR-ul este până la urmă un fel de club, dar din punctul meu de vedere e uşor bizar că, de unde ai vrut ieri să fii preşedinte, azi îţi dai demisia. Nu şi-au motivat decizia în niciun fel, dar demisia este un gest unilateral. Mi se pare că lucrurile se precipită, dar nu este nicio catastrofă. Dar, repet, unde ai vrut ieri să fii preşedinte, să nu ne apreciezi azi. A fost totuşi o alegere liberă, un scor dezastruos, dar se întâmplă, astea sunt regulile democraţiei şi competiţiei. Mie mi se pare ceva ciudat'', a declarat Ioan Dobrescu.

Oficialul COSR nu are semnale dacă Bellu va părăsi şi lotul feminin de gimnastică: ''Asta e altceva, este problema federaţiei de gimnastică''.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ