GENIU al omenirii. Copilul-MINUNE care a vorbit imediat după NAŞTERE

| 19 mai, 2014

O carte veche de istorie din Japonia, Shoku Nihongi, completată în anul 797 după Hristos, vorbește despre nașterea unui copil minune în anul 593 după Hristos.

 

Iată fragmentele din cronica ce face referire la această întâmplare:

„Prințul imperial Mumayodo-no-Toyo-Sumu a fost desemnat Mare Principe. El avea controlul general al guvernului și i s-au încredințat toate problemele administrației. El era cel de-al doilea copil al împăratului Tochibane-no-Toyo-hi. Împărăteasa-Consoarta, Mama acestuia, avea numele de Prințesa Imperială Anahohe-Hashito. Într-o zi, când graviditatea Împărătesei-Consoarte era aproape de soroc, ea dădea un ocol prin incinta interzisă pentru a inspecta diferite oficii. Pe când se îndrepta spre grajdul cailor și dădea să deschidă o ușă de acolo, deodată a fost eliberată de sarcină, fără efort.

Copilul era capabil să vorbească imediat după naștere și, crescând, era atât de înțelept încât putea să urmărească procesele a zece oameni și să hotărască la acestea fără greșeală. El știa dinainte ce avea să se întâmple. De altfel, el a învățat Doctrina Interioară (budismul) de la un preot coreean numit Hye-Cha și a studiat alți clasici (clasicii chinezi) cu un doctor numit Hok-ka. În ambele domenii de studiu el a devenit un cunoscător competent. Împăratul, tatăl său, îl iubea mult și i-a dat să ocupe salonul superior din partea de sud a palatului. Drept urmare, i s-a dat numele Prințul Senior Kamu-tou-miya-Mumaya-do-Toyo-tomimi (Onorabilul-din-salonul-superior-al-palatului-vlăstarul-împărătesei – Toyo)”.

Sursa: lovendal.ro.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

19 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
19 iun, 2014
kermit
Cred ca ...
... doar Lucifer a fost capabilsa vorbeasca imediat dupa conceptie.
07 iun, 2014
Breaking news de la BOR
Biserica Ortodoxă Română a lansat şamponul bisericesc

Doamnelor şi domnilor, fraţi şi surori ! Deoarece nu doreşte ca drept-credincioşii să intre în contact cu şampon de provenienţă păgână, Preafericitul Patriarh Daniel a hotărât ca aceştia să folosească doar şamponul Arsenie Boca, 100% ortodox, destinat spălării pe creier.

Puteţi gândi cu propria minte fără să aveţi nevoie de clişeele promovate de preoţi ? Creierul dumneavoastră funcţionează ireproşabil ? Logica, raţiunea şi gândirea critică vă definesc ? Aveţi bacalaureat sau aţi finalizat studiile universitare ? Noul şampon Arsenie Boca vă scapă de toate aceste probleme diabolice, lăsând loc „învăţăturilor” Bisericii. Aveţi îndoieli în privinţa religiilor şi a zeilor ? Doriţi să scăpaţi de păcatul strămoşesc: circumvoluţiunile ? Neuronii vă incomodează ? Sinapsele reprezintă o povară ? Şamponul Arsenie Boca face ca toate acestea să dispară ca prin minune, lasându-vă creierul neted astfel încât muştele să vă poată patina pe el.

Simţiţi că nu mai puteţi gândi ? Creierul dumneavoastră a început să dea rateuri ? Aţi rămas fără discernământ ? Sunteţi un individ tălâmb şi votaţi la îndemnul preotului ? Aţi început să ascultaţi manele ? Vi se întâmplă să aveţi salivă în colţul gurii din cauza IQ-ului de euglenă ? Înseamnă că şamponul Arsenie Boca şi-a făcut efectul în totalitate, iar acum sunteţi pregătit să treceţi la pasul următor pentru atingerea stadiului de moarte cerebrală: balsamul bisericesc Iustin Pârvu. Acesta lasă loc doar superstiţiilor şi stereotipurilor. După ce îl veţi folosi, veţi putea simţi o dorinţă enormă de a accesa Internetul şi a posta citate din Ilie Cleopa, Arsenie Papacioc sau Petre Ţuţea, imagini cu icoane sau profeţii apocaliptice ale unor sălbatici cu patrafir.

Folosiţi zilnic şamponul Arsenie Boca pentru a avea o mi
23 mai, 2014
Gigi contra
Copil"precoce"
SUNTETI NISTE IDIOTI!!!!! ABERATII PESTE ABERATII !!!!
24 mai, 2014
Salvatorul
De ce sunteti ignorant ?
Sunt fenomene inca ramase misteriaose precum construirea piramidelor, disparitia dinozaurilor, etc , etc. Asta nu inseamna ca trebuiesc bagatelizate. Sunt destui cei care exclud existenta extraterestrilor si a lui Yeti. Nu mai fiti ignoranti ca s-ar putea sa va treziti cu Yieti in dormitor.
22 iun, 2014
dakini
prostie, incultura si ...lipsa de informatie, genereaza prostia cotidiana si lipsa de civilizatie
Incepem sa ne obisnuim cu o cultura in masa facila, cu texte foarte simple si ... cu foarte multa incultura si lipsa de bun simt ...Revedeti Matrix 1 si aprofundati simbolismul filmului ...
23 mai, 2014
Pudding
...ce aberatie
aparatul foto s-a inventat intre 1800 si 1830 deci in poza este cel care a scris stirea .... iar daca era imparat copilul sigur putea sa si zboare si sa faca calculi de logaritmi si matrice mental asa ca hai sictir cu aberatiile ca suntem sufocati de ele.
22 mai, 2014
Geta
prea multe poze
ale iresponsabilului vesel, cel putin cate 5pe o pagina? Va plateste bine pentru campanie electorala??

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ