Corina Creţu va fi audiată astăzi în Comisiile pentru afaceri europene din Parlament

| 22 sep, 2014

Social-democrata Corina Creţu, nominalizată pentru postul de comisar european pentru Politică Regională, va fi audiată luni în Comisiile pentru afaceri europene ale Camerei Deputaţilor şi Senatului.

Corina Creţu este programată pentru audierile din Parlament începând cu ora 14:00. Corina Creţu va deţine portofoliul Politică Regională în viitoarea Comisie Europeană, potrivit anunţului făcut în 10 septembrie 2014 de preşedintele ales al noului Executiv comunitar, Jean-Claude Juncker, care a prezentat într-o conferinţă de presă componenţa Colegiului comisarilor pentru perioada 2014-2019.

Citeşte şi: Corina Crețu va fi audiată în Parlamentul European pe 1 octombrie

Social-democrata Corina Creţu a fost aleasă europarlamentar în 2012 şi a fost desemnată vicepreşedinte al Parlamentului European, din partea grupului europarlamentar Alianţa Progresistă a Socialiştilor şi Democraţilor (S&D), al doilea ca mărime din legislativul european.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ