Cozmine, ce ai în gușă?

| 22 aug, 2013

Conducerea DNA, ai cărei procurori l-au convocat pe Cozmin Gușă ca martor în dosarul lui Codruț Marta, trebuie să se fi distrat copios în seara aceleași zile, după ce l-au văzut la televizor chiar pe cel care declarase cu ceva timp în urmă că nu are nicio legătură cu Sorin Blejnar şi nu îl cunoştea nici pe urmăritul Marta.

Guşă le-a mai mărturisit procurorilor că fostul şef de cabinet al lui Blejnar a fost administrator al unei societăţi de ştiri afiliate Realitatea Media pe vremea când era condusă de omul de afaceri Elan Schwartzenberg. Probabil că a simțit nevoia să clarifice aceste detalii și cu Sorin Blejnar, motiv pentru care a și survenit întâlnirea dintre cei doi, desfășurată la botul calului, în fața casei.

Presupunând că Gușă este un cetățean onest, care nu are nimic de ascuns, ba chiar fiind și beneficiarul celor șapte ani de acasă în care suntem cu toții învățați că nu-i frumos să vorbești de nimeni în absență, ne întrebăm ce i-ar putea împiedica pe procurorii absenți la această minută informativă să organizeze în acest caz reuniuni amical-lămuritoare la care să participe toate cele trei părți implicate și interesate în descoperirea adevărului: Cozmin Gușă, Sorin Blejnar și ultima pe listă, cu voia dvs, DNA...

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ