Criminalul româncei din Florenţa regretă faptele. Înormântarea victimei este programată miercuri

| 12 mai, 2014

Italianul arestat in ancheta privind uciderea romancei la Florenta regreta faptele si ar fi dispus sa isi dea propria viata pentru readucerea la viata a tinerei, care va fi inmormantata miercuri in sudul Italiei, scrie revista La Nazione.

"As fi dispus sa imi dau viata pentru ca ea sa revina la viata", a declarat in fata anchetatorilor italianul Riccardo Viti, barbatul de 55 de ani care a recunoscut ca a omorat-o pe romanca Andreea Cristina Zamfir, in varsta de 26 de ani.

Autoritatile din Florenta vor organiza marti o ceremonie funebra in memoria romancei ucise pe 5 mai la periferia orasului. La ceremonia funebra vor participa oficiali italieni si romani.

Dupa ceremonia de la Florenta, corpul neinsufletit al romancei va fi preluat de familie si transportat in localitatea Montesarchio din regiunea Campania (sud), unde miercuri este programata inmormantarea. In aceasta localitate traiesc mama si sora romancei ucise la Florenta.

Cadavrul Andreei Cristina Zamfir (26 de ani, originara din Hunedoara) a fost gasit "crucificat", pe 5 mai, la periferia orasului Florenta, victima prezentand urme de tortura.

Potrivit ziarului La Repubblica, Andreea Cristina Zamfir se prostitua in zona orasului Florenta fara a fi "protejata" de vreo grupare de proxenetism.

In trecut, romanca ar fi avut probleme cu drogurile, dar nu a fost condamnata niciodata pentru infractiuni de acest tip. Romanca a fost cercetata la un moment dat pentru delicte referitoare la imigratie.

Romanca ucisa s-a nascut la Hunedoara si, inainte de a pleca in Italia, a locuit in Drobeta-Turnu Severin.

Barbatul arestat in ancheta privind uciderea romancei la Florenta sustine ca nu a vrut sa o omoare, el fiind suspectat in alte noua cazuri de agresiuni sexuale care nu s-au soldat cu moartea victimelor.

Romanca omorata la Florenta a fost, aparent, victima unui joc erotic pentru care clientul a platit 30 de euro, presupusul autor al crimei, barbatul arestat vineri, fiind suspectat in alte noua cazuri de agresiuni sexuale si acte de tortura, scrie publicatia Il Libero Quotidiano.

Instalatorul Riccardo Viti, arestat vineri in cazul uciderii Andreei Cristina Zamfir, a recunoscut crima si a explicat ca frecventeaza prostituate din anul 2005, platind 100 de euro pentru jocuri erotice.

Din cauza faptului ca este somer, barbatul a spus ca in ultima vreme le platea prostituatelor 30 de euro. Viti a fost interogat timp de noua ore si a recunoscut inclusiv implicarea in alte agresiuni care nu s-au soldat cu crima.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ