Crin Antonescu și-a luat o binemeritată vacanță

| 08 ian, 2014

Judecând după tipicul cu care ne-a tot obișnuit, de câte ori dispare astfel, în neantul neprecizat, Crin Antonescu își reface forțele pentru tura următoare de ieșiri la rampă, suceli și învârteli și răzgândiri de titirez politic. Cu cât se ascunde mai mult și mai tare, cu atât mai agitat revine, nu mai este niciun secret pentru nimeni.

Cei care privesc cele mai recente evoluții politice ar putea avea o puternică senzație de deja-vu. Oricum citești titlurile zilei, conflictele aflate pe ordinea de zi, atacurile, contra-atacurile, toate îl au în prim plan pe co-președintele USL, social-democratul Victor Ponta.

Și în timp ce premierul transpiră, Băsescu este la locul lui, la fel și Udrea, până și despre Ungureanu mai răzbate câte o știre anemică, numai dinspre PNL nu se aude nimica. Liniște și pace. Din nou, ca și în vara trecută, liderul liberal Crin Antonescu, ia-l de unde nu-i.

Să fie Crin Antonescu într-o vacanță prelungită, ținută la secret și în prelungirile Revelionului? Ultima rundă de discuții din USL pare să-l fi obosit peste măsură, să ne amintim doar că Victor Ponta trăgea un semnal de alarmă despre alianțele locale improvizate de PNL cu PDL în patru județe în care, de facto, USL nu mai există.

Să fie această oboseală sau relaxarea bruscă care l-o fi cuprins pe Antonescu când a primit asigurări directe de la partenerul său politic, care a reafirmat pentru a nu știu câta oară deja, că nu este nevoie de un congres de reconfirmare a candidaturii lui Antonescu la Preşedinţie și că, practic, singurul adversar al lui Antonescu în cursa de la Cotroceni este el însuși...

Judecând după tipicul cu care ne-a tot obișnuit, de câte ori dispare astfel, în neantul neprecizat, Crin Antonescu își reface forțele pentru tura următoare de ieșiri la rampă, suceli și învârteli și răzgândiri de titirez politic. Cu cât se ascunde mai mult și mai tare, cu atât mai agitat revine, nu mai este niciun secret pentru nimeni. Singurul mister care rămâne, cum și unde o fi găsit Crin Antonescu zăpadă suficientă pentru un supliment de vacanță?

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
08 ian, 2014
crista
sint tabere de instructie secrete unde „pifanii„ invata sa ia la tinta !o fi pe acolo...
08 ian, 2014
pensionar
E IN VACANTA DE CAND E IN PARLAMENT.NU A LUCRAT NICIODATA DIN 1989.E munca sa semnezi statul de plata sa depui juramantul la 4 ani???????

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ