Antonescu: Îmi par iresponsabile declaraţiile unor colegi de alianţă care vorbesc despre ruperea USL

| 09 ian, 2014

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a subliniat joi că liberalii fac parte din USL şi a catalogat drept iresponsabile declaraţiile unor colegi de alianţă care vorbesc despre momentul ruperii Uniunii.

'Este un an de la care nu doar noi, liderii acestui mare partid istoric, aşteptăm foarte multe, dar mai ales cetăţenii României aşteaptă foarte mult sub toate aspectele. Vorbim de PNL şi priorităţile sale, speranţele sale, mizele sale în 2014 şi făcând acest lucru nu uit, dimpotrivă, că noi facem parte dintr-o alianţă politică numită USL şi primul meu mesaj la începutul acestui an politic şi calendaristic este acela de a vă reaminti, de a ne reaminti, de a reaminti tuturor că ne aflăm sub această obligaţie şi sub acest angajament. Îmi par iresponsabile declaraţiile unor colegi de alianţă, oameni politici, care vorbesc despre data la care ar fi mai bine să se rupă USL, despre gâlceava din cutare sau cutare colţ al ţării, despre toate divergenţele, conflictele, frustrările care s-au acumulat în anul trecut în interiorul acestei alianţe', a spus Antonescu, în debutul primei şedinţe a Biroului Politic Naţional al PNL din acest an, care se desfăşoară la Palatul Parlamentului.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ